Gastenboek

Wanneer u een bericht heeft voor het gastenboek van Hondenuitlaatservice Wandel&Zo, kunt u dit bericht sturen naar info@wandelenzo.nl of versturen via de contactpagina.

Berichten bestemd voor het gastenboek, zullen vervolgens op deze pagina geplaatst worden!

11-01-2023

Libby wandelt dit jaar in mei alweer 9 jaar met Daphne mee, en dan wordt Libby ook alweer 12 jaar jong! Iedere door de weekse dag zit ze braaf op Daphne te wachten tot dat ze lekker de middag wandeling mee kan lopen met al haar vriendjes en vriendinnetjes. Op de vrijdagen ben ik meestal eerder thuis en dan lopen we samen lekker een grote ronde (tenzij het regent want Libby haat natte pootjes). Vaak komen we Daphne dan tegen in de wijk en dan hoort Libby de bus al van een afstand aan komen rijden natuurlijk, als Daphne dan langs ons rijdt wil Libby er het liefste achteraan rennen, de bus in springen en mee. Geweldig om te zien dat mijn aller liefste Libby zo’n goede band heeft met de leukste Daphne. En andersom! Blij dat ik weet dat Libby in goede handen is en dat ze geniet van de tijd dat ze met Wandel&Zo aan de wandel is.

02-05-2021

In februari 2014 is ons gezin uitgebreid met een ruwharige Jack Russel, genaamd Jip. We hebben hier lang over nagedacht omdat we van mening zijn dat je voldoende tijd moet hebben voor een hond, naast je dagelijkse werkzaamheden en bezigheden. In april van dat jaar ben ik op zoek gegaan naar een hondenuitlaat service, en zag toevallig de bus van Daphne op een parkeerplaats in Huissen staan. Dus snel gebeld voor een afspraak voor een eerste kennismaking.

En onze kleine pup was direct helemaal weg van Daphne, om jaloers van te worden ☺. Maar eigenlijk waren we zelf ook verkocht. Het voelde vanaf het eerste moment goed, wat alleen maar versterkt werd door een attent berichtje en fotootje tijdens de eerste wandeling. En in al die jaren daarna is die eerste indruk alleen maar bevestigd. Het welzijn van de honden staat bij Daphne altijd voorop en daar neemt ze haar besluiten op; om op een vroeger tijdstip te wandelen bij (extreme) hitte, ons als baasje erop te attenderen dat het misschien voor de hondjes té warm is, en hen daarom thuis te houden indien mogelijk. Of,  zoals laatst bij de winterse omstandigheden, te kiezen voor de veiligheid van de honden en haarzelf door niet te gaan wandelen. Geen besluiten vanuit haar bedrijfsbelang, maar vanuit haar oog voor het welzijn van onze honden. Daar kun je als hondenbezitter toch alleen maar ontzettend blij mee zijn. En hoe gaaf zijn de foto’s en filmpjes op social media, zodat je een beetje mee kunt genieten. 

En ook Jip is nog steeds erg blij als ze met alle vrienden, vriendinnen én Daphne mee mag. Ik weet niet hoe het kan, maar ze weet precies welke dag van de week het is; op dinsdag en donderdag ligt ze op de uitkijk en bij het eerste geluid van de bus is er alleen nog aandacht voor het moment dat Daphne door de deur komt, erg leuk om te zien nu we thuiswerken. Eenmaal thuis na een fijne wandeling valt ze moe in slaap en droomt dan nog na van de wandeling en avonturen.

Wat ook enorm fijn is, is de flexibiliteit van Daphne; als de agenda er eens anders uitziet, is een berichtje vaak voldoende om Jip op een andere dag op te laten halen (of een keer extra langs te komen). Kortom, wij zijn nog altijd erg happy met onze keus voor Wandel&Zo, net als onze Jip! Dat er nog maar vele mooie wandelingen mogen volgen. 

Groet, Bob en Jolanda en Jip

25-11-2019

Noa gaat nu al een aantal jaren met Daphne wandelen en zo….. Ze kijkt er ontzettend naar uit, we kunnen maar beter uit de weg gaan als de bus de oprit opdraait… want er is nog maar 1 doel: zo snel mogelijk naar Daphne rennen!! Wij zijn helemaal niet meer belangrijk op die momenten 🙂

We zijn onder de indruk van de kennis en kunde van Daphne! Een grote groep honden onder appel houden is niet iedereen gegeven. Daphne heeft hier een gave voor., en doet dat met veel liefde en passie! We geven onze beste vriendin natuurlijk niet zomaar aan iedereen mee.. maar laten Noa met een gerust hart meegaan

De liefde en passie blijkt ook uit de prachtige foto’s en filmpjes, die ze ieder wandeling post. Maar ook uit de bijzondere, liefdevolle en zeer persoonlijke berichtjes als een hond afscheid moet nemen ( door verhuizing, ziekte of overlijden)

Er gaan ondertussen ook 2 nichtjes van Noa mee, maar ze heeft ook erg veel vriendjes gemaakt. De vaste “wandelaars” kennen elkaar en er ontstaan zo heuse vriendschappen! Zowel Noa, als wijzelf, hopen dat Daphne nog jaren doorgaat: wij blijven zeker van de partij!! 

Liefs,

Dave & Monique
Knuffel namens Noa

En van Noa zelf:

Lieve Daphne,

Al een hele tijd ga ik met jou mee wandelen. Ik wordt echt heel erg blij als ik je bus de oprit op zie draaien…. soms denk ik jou te zien als er een busje voorbij rijdt, dus dan ga ik springen en blaffen. Maar volgens mijn baasjes vergis ik me dan soms…

Meestal gaan we naar het bos, waar ik lekker kan rennen en met stokken kan spelen. Het liefste ren ik met Rubar, maar er zijn ook veel andere leuke hondjes.

Het allerleukste vindt ik het als er iemand jarig was, en ze trakteren!! Soms moet ik poseren,  dat vinden mijn baasjes heel leuk (Zij vinden natuurlijk dat ik heel fotogeniek ben)

Ik heb het heel erg naar mijn zin, het voelt als een schoolreisje iedere keer! Ik wil daarom nog heeeeeeel vaak met je mee!! 

Liefs,
Je vriendje Noa

25-11-2019

Na lang twijfelen zijn we “ aan de hond gegaan” ..
Al jaren spookte het door ons hoofd maar het kwam nooit uit, te druk, kinderen te klein, en ja we werken allebei.
Toen na jaren kwam het omslagpunt, we gingen ervoor! Maar eerst contact gezocht met Daphne, want we wilden zeker weten dat ze mee kon lopen, voordat we haar in huis namen.
Wát een leuk contact was dat meteen, en ja het kon!
 
Eerst komt Daphne bij je thuis, praatje maken en natuurlijk de hond in kwestie ( bij ons nog een puppie) bekijken. Daphne is heel open en maakt makkelijk contact (en misschien met honden wel nóg makkelijker). 
Nu al bijna 3 jaar verder loopt Catootje wekelijks mee, een tijdje onrustig op het werk? Wát fijn dat Daphne voor onze kleine hond zó flexibel is, en ze zomaar meerdere keren mee kan lopen. Een keertje een dag ruilen? Geen probleem.
 
Daphne staat voor Wandel & Zo, ze kent echt elke hond door en door.
Onze stoere maar oh zo bange poeperd valt dus meteen door de mand, en dan krijg je tijdens je werk een appje of bepaald gedrag herkenbaar is. En wat er aan te doen. 
De liefde voor “ haar” honden is groots, en ik ga dus nooit met een schuldgevoel werken, wetend dat Daphne zo komt.
 
En dan als kers op de taart.. de foto’s .. wat een plaatjes!! Ze weet echt op de juiste momenten dingen vast te leggen. Misschien naast het wandelen wel haar (tweede) roeping! 
 
Echt dankbaar voor alles wat ze voor onze Cato (en ons) doet! 
Koen en Mariska
 

08-02-2019

Onze Wiske gaat als 4 jaar met groot plezier wandelen met Daphne. Zodra ze de bus aan hoort komen, weet ze zich geen houding meer te geven. Sinds een jaar gaat ook onze Bobby mee en als hij thuis komt, dan komt hij me helemaal uitgelaten begroeten en ‘vertellen’ hoe fijn hij het heeft gehad. Ik heb weleens opmerkingen gekregen van iemand die het zielig vindt dat je een hond aanschaft en vervolgens mee laat gaan met de uitlaatsevice. Deze persoon heb ik de foto’s en filmpjes laten zien, die Daphne op Facebook plaatst tijdens haar wandelingen, en toen kreeg hij een ander oordeel over de uitlaatservice. Een en al lof voor Daphne en alle hondenvriendjes.

Groet Esther Terlouw.

Gastenboek Esther Terlouw

25-01-2019

Al heel wat jaartjes gaat onze Fosca mee met Daphne. Meestal 2x per week maar als het zo uitkomt nog een keertje meer. Als wij weggaan vertellen wij aan Fosca dat het een Daphne-dag is. Ze vertrekt naar boven waar ze voor het raam gaat liggen. Zodra ze Daphne ziet schiet ze overeind en rent de trap af. Snel naar de bus en op naar het water. Daar gaat Fosca haar eigen gang zoals goed te zien is op de foto’s en filmpjes die van iedere wandeling worden gemaakt. Ze heeft het duidelijk naar haar zin.  Dat kan ook niet anders, de honden houden niet alleen van Daphne maar Daphne houdt ook duidelijk van de honden. Dit blijkt ook altijd weer uit haar verhalen op Facebook. En een kus van Daphne op je koppie, welke hond wil dat nou niet!
Wij weten zeker dat Fosca bij Daphne in goede handen is en dat is een fijn gevoel.

Gerrit en Gina

16-01-2019

Iedere keer maar weer is onze Viszla Luz enorm blij als zij Daphne ons huis in hoort komen. Ze springt werkelijk een gat in de lucht en houdt daar nauwelijks mee op totdat ze in de bus zit. Blij dat ze weer mee mag gaan wandelen met haar vriendjes en vriendinnetjes. Dit tafereeltje aanschouw ik iedere keer weer. Daphne komt altijd vrolijk binnen en begroet Luz heel lief en vrolijk. Ze praat tegen haar en het riempje wordt omgedaan… Daar gaan ze!

Als ik tussen het werken door even tijd heb kijk ik altijd op Facebook of Instagram om te zien of Daphne een leuke foto of een grappig filmpje geplaatst heeft. Vaak zie ik Luz op zo’n filmpje wel ergens voorbij rennen en geniet ik van hoe zij aan het genieten is tijdens de wandeling. Het is een heel prettig gevoel om te zien en te ervaren hoeveel aandacht Daphne geeft aan alle honden die ze op dat moment uitlaat! Bij terugkomst wordt Luz altijd nog even beloond met een lekker koekje en een lief woordje.

Luz gaat op vaste dagen met Daphne mee. Mocht het voor ons zo uitkomen dat we graag nog een keer extra gebruik willen maken van een uitlaatrondje, dan is dat vrijwel altijd goed! Fijn dat Daphne daar heel flexibel in kan zijn.

Kortom wij zijn dik tevreden met jou Daphne! Voor ons en voor Luz ben je absoluut een dikke tien!

Liefs Karin, Werner en Luz

Luz Gastenboek Wandelenzo

08-01-2017

Op haar website vertelt Daphne al dat ze haar droom heeft verwezenlijkt, toen Wandel&Zo was geboren. En dat merk je.

Dat merk je aan de blije hondjes die op Facebook voorbij komen scheuren. Dat merk ik aan mijn eigen hond, die terugkomt met het enthousiasme als een kind die terugkomt van schoolreisje en ‘s avonds moe en voldaan bij me ligt. Dat merk je aan haar eigen enthousiasme over haar dag en “de schatjes”. En dat merk je aan de verhalen die ze schrijft over hondjes die overleden zijn, verhalen die recht uit het hart komen. Zijn geschreven uit oprechte liefde. Verhalen die me een brok in de keel bezorgen.

Met alles wat Daphne doet voor en met de hondjes, ‘proef’ je bezieling, passie en liefde. Ik geef mijn vriendje elke week weer vol vertrouwen en met liefde mee aan Daphne!

Joyce

luca

28-05-2015

Als baasje van Noor heb ik nu een aantal keer het voorrecht gehad thuis te zijn als Daphne Noor komt ophalen. Onze trouwe zwarte labrador lijkt in diepe rust, maakt snurkgeluiden en haalt zwaar adem. Geen contact mee te krijgen dus. Zelfs het woord ‘koekje’ haalt haar niet uit dromenland. Totdat de bus van Daphne de straat in rijdt……

De oren van Noor gaan omhoog, de staart begint zo hard te kwispelen dat ze me er een blauw oog mee zou kunnen slaan. Een oog gaat open, al snel gevolgd door het andere oog. Dit gebeurt in een tijdsbestek van ongeveer 6 seconden. Noor springt van de bank, negeert me volkomen en racet naar het raam aan de voorkant van ons huis. Ze ziet de bus van Daphne nog net langsrijden en stoppen op de hoek. Zachtjes begint ze te piepen. Ik hoor haar denken: ‘vergeet Daphne niet iemand?’. Maar nee hoor, eerst is Teun aan de beurt, de overbuurhond. ‘Noor’, zeg ik dan tegen haar, ‘eerst is Teun aan de beurt en daarna ben jij aan de beurt’. Nog steeds negeert ze me volkomen.

En dan rijdt Daphne achteruit richting ons huis. Noor haar opwinding is inmiddels zo groot dat ik me zorgen begin te maken over eventuele krassen op onze vloer. Haar lichaam is zó hard bezig met kwispelen dat het niet anders kan dan dat ze verschrikkelijke spierpijn moet hebben de volgende dag. Alleen al dit moment moet een complete uitputtingsslag zijn voor onze 1-jarige lobbes.

De deur gaat open en ik kijk met lede ogen toe hoe onze hond, waar wij al onze liefde en energie in steken, volledig in extase op Daphne afrent en naar haar opspringt met 4 poten van de grond, wel 20 keer. Ik voel een kort moment van medelijden met Daphne. Ze moet na een werkdag wel bont en blauw zijn van al dit soort begroetingen. Gelukkig heb ik geen last van een ziekelijke vorm van jaloezie, anders was dit voor mij als baasje gewoonweg niet te doen. Ik probeer Noor nog een knuffel te geven, een fijne wandeling te wensen, maar helaas staat ze hier totaal niet meer voor open. Ze heeft maar één doel en dat is: de bus in……

Als Noor na een paar uur weer thuiskomt huppelt ze vrolijk naast Daphne naar binnen. Vervolgens pakt ze nog een koekje van haar aan, loopt naar de kamer en ploft uitgeteld neer. De rest van de dag hebben we geen hond meer aan haar. Een blokje om zit er nog net in, maar het leukste van de dag heeft ze duidelijk al achter de rug. Al gaan we op onze kop staan, gooien we met de mooiste ballen, het heeft totaal geen zin. We zijn daarom ook maar gestopt met proberen om Daphne te overtreffen en zijn blij met iedere lik die Noor nog voor ons over heeft.

Daphne, bedankt voor de goede zorgen voor onze Noor. We zijn blij dat ze met je mee mag en het duidelijk verschrikkelijk naar haar zin heeft.

Groetjes van de baasjes van Noor!

Martine en Cees

Noor

 

10-09-2014

Ik ben Gijs en ben een labrador van bijna 2 jaar en heb mijn baasjes veel zorgen bezorgd daar ik erg veel last had van mijn voorpoten als pup.

Op 18 juli 2013 toen ik 7mnd was  ben ik eraan geopereerd en vanaf dat moment zaten mijn baasjes in de rats van hoe het toch met mij zou gaan! Nu ik kan blaffen dat het prima met me gaat want vanaf maart jl. mag ik met Daphne mee en ik vind het te gek!.

Mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan en ik ben ook veel minder bang voor ander honden en zit weer helemaal lekker in mijn vel.

Onlangs ben ik met mijn baasjes naar Zwitserland geweest en ik heb hen verbaasd doen laten staan van mijn conditie ze noemen me zelfs Berg Gijs tegenwoordig.

Daphne houd prima rekening met me en als ik weer een slechte dag heb met mijn pootjes dan mag ik toch mee en houd ze me extra in de gaten wat mijn baasjes weer extra prettig vinden.

Ik kan het iedere hond aanraden met Daphne mee te gaan want het is dolle pret,in de auto is het al fijn maar als we gaan wandelen doet ze net zo gek mee als wij en ze blijft maar foto’s maken voor op haar facebook we zijn echte foto modellen!.

Zo kunnen onze baasjes een beetje zien wat wij doen bij Daphne en wat een pret we hebben zo zijn zij ook weer gerust gesteld.

Lieve groet en poot van Gijs

Gijs

02-03-2014

Wij, Fred en Astrid, zijn de baasjes van Binck. Binck is een Puli, een Hongaarse herder. Omdat Binck toen we hem kregen niet alleen thuis kon zijn en de buren gek maakte met zijn geblaf, moesten we op zoek naar een oplossing. Die vonden we deels in andere werktijden, maar daarnaast moesten we op zoek naar opvang. We hebben gegoogeld en kwamen uit op de site van Wandel&Zo die ons zeer aansprak.

We hebben contact gezocht met Daphne, die bij ons thuis langskwam om kennis te maken met ons en met Binck. Er was een klik en we maakten afspraken over de opvang.

De eerste keren blafte Binck in de bench in het busje, maar daarna ging het goed en hij gaat graag mee. Als we nu zeggen “daar is Daphne” (ook al zeggen we dat voor de grap) dan vliegt hij naar de deur.

Daphne hield ons via whatsappberichtjes op de hoogte van de eerste wandelingen. Daarnaast is het erg leuk om over de wandelingen op de hoogte te blijven via foto’s op Facebook, en dan natuurlijk vooral als je je eigen Binck ziet tussen alle andere sociale honden.

Daphne heeft ons ook adviezen gegeven over de opvoeding van Binck, hij is onze eerste hond en werd een beetje teveel verwend door ons….

Een Puli krijgt dreadlocks, met als gevolg dat we iedere keer als hij mee was geweest met Daphne een uur bezig waren om hem te ontdoen van alle takjes, Daphne schaamde zich soms om hoe ze hem afleverde maar wij konden daar de humor wel van inzien, hij had zichtbaar genoten van het spelen! Nu is hij kortgeknipt dus hoeft hij geen schoonmaakbeurt meer.

Wat voor ons Wandel&Zo enorm prettig maakt, is de flexibiliteit van Daphne, als we het vragen kan Binck altijd mee, we krijgen dan te horen “ja hoor, gezellig.” We hopen dat Binck nog heel vaak mee kan met Daphne!

Groetjes Fred en Astrid Burgers en een poot van Binck

21-08-2013

Hallo allemaal…..

Mijn naam is Lisaluz en ik woon sinds anderhalf jaar in Nederland. Ik kom uit Spanje, maar daar wil ik het eigenlijk liever niet over hebben. Ik heb nu een nieuwe baas en bazin en daar ben ik best blij mee.Ik ben namelijk nogal een vreemde hond! Ik ben heeeel bang…voor van alles en nog wat…..vooral harde knallen en kleine kinderen vind ik supereng! Veel mannen vind ik ook griezelig en ik zal mijn gekste angst ook maar bekennen: ik durf niet naar binnen! In het begin begrepen mijn bazen er niets van…ze wilden me bijna weer wegdoen…is gelukkig niet gebeurd en nu woon ik buiten, maar ik heb een hondenluik en daardoor kan ik in de garage en dat doe ik nu best vaak!

Weet je wat fijn is? Eens per week ga ik met Daphne op stap en ik ben zo dol op haar! Als Daphne komt ren ik naar de poort en ik eet haar bijna op van vreugde en ik geloof dat ze ook zo blij is om mij te zien! Ze heeft een fantastische bus en de honden mag ik ook wel. Ik vind het altijd jammer als mijn uitje weer voorbij is! Soms lijkt het wel of ik tijdens de wandeling lach..Ik hoop maar dat ik nog vaak met Daphne mee mag…ze begrijpt mij en ik vertrouw haar! Mede door Daphne vind ik het leven steeds leuker!

Veel groeten van Lisa (luz)


 

02-12-2012

Eerder hadden we al bericht over de manier waarop wij  “wandelenzo” aanprezen. Voor de twijfelaars en weifelaars (zie ons eerder bericht). Maar nu… ik klim niet snel in de pen, maar nu wel. José is ziek geworden. Gisteren kon onze zoon Babsje (inmiddels bordeauxdog rond 60 kilo)  uitlaten en lekker laten rennen. Maar omdat José nog steeds ziek is en wij beiden graag Babsje los willen zien rennen 1x per dag, dacht ik: ik mail Daphne. “Kan Babsje morgen nog met jou mee?” mailde ik.  En terwijl ik alle leuke commentaren las en eigenlijk alleen maar ja kon knikken bij al de commentaren;  dat herken ik, ging de telefoon. Nog geen 10 minuten na mijn mail: Daphne!  Ze stelde voor 09.00 of 12.00 en wenste José beterschap. Dit kan alleen bij “wandelenzo”volgens mij. Wat een betrokkenheid. Morgenavond kom ik thuis en tref Babsje moe en voldaan in een van de slaapplaatsen aan. José ligt op bed,  Babsje komt moe en tevreden thuis, hoe gelukkiger kun je dan zijn. Overigens wil ik even opmerken dat de man van Daphne (ik schaam me diep maar ken zijn naam niet) altijd erg actief (foto’s maken, meewandelen, aimabel persoon die met iedereen een praatje maakt, foto’s maken) is bij die wandelpartijen van “ons eigenaren”. Behalve Daphne verdient hij volgens mij ook eens een pluim.

Groet allemaal, José, Arend en natuurlijk Babsje.

PS. Als de bus van Daphne op de parkeerplaats van de Roozendaalse hei staat dan moeten we Babsje wegsleuren. Omdat ze om de bus wil blijven lopen.

09-05-2012

Daphne is onze achterbuuf. Ik heb haar 3 jaar geleden leren kennen en toen was het plan er al om een wandel service te beginnen. Deze is er nu. Onze lieve bull Dirk is een iets meer dan een jaar geleden overleden. Daphne was erg betrokken tijdens zijn ziek zijn. Na een tijdje geen hond meer te hebben miste ik echt een beestje in huis.

Daphne had een leuk idee. Via stichting Ace wist zij nog een hond die een tijdelijk adresje nodig had. Aangezien wij er nog niet uit waren wat voor hond we wilden hebben is er besloten om Luna tijdelijk in huis te nemen. Maar ja na 2 weken waren wij al aan haar verknocht en hebben we besloten haar te houden.

We werken beide onregelmatig en daardoor zit ze niet vaak alleen. Maar soms zijn er dagen dat we wat langer van huis zijn. Dan bellen we Daphne en kan ze lekker mee op wisselende dagen. Soms 1 keer,soms 2 keer in de week. Luna gilt en piept erover wanneer ze haar bus hoort aankomen. Ze is helemaal happy wanneer ze mee mag. Nu ligt ze heerlijk te snurken op haar kussen na een lekkere wandel middag met Daphne.. Heerlijk dat dit zo kan..Daphne bedankt..

Groetjes Marc en Marjanne

09-05-2012

In november 2011 heb ik Daphne van Wandel en Zo benaderd, omdat mijn Engelse Bulldog Max niet aan het riempje mee wilde lopen. Na het lezen van haar website en mijn intentie een goede uitlaatservice voor hem te vinden, heb ik haar benaderd voor advies hoe dit wel kans van slagen had.

Al heel snel kreeg ik een mailtje terug met tips en adviezen. Daphne benaderde me zelfs nog of het gelukt was Max aan het lopen te krijgen…..hartstikke leuk!

Met haar tips en een beetje geduld loopt Max als een kievit! Na een persoonlijk en leuk gesprek met Daphne gaat Max sinds 4 maanden mee on tour naar het bos om lekker te spelen en te wandelen met andere honden. Ik hoopte dat het natuurlijk wel dat het allemaal goed zou gaan, maar Max is dikke vriendjes met Daphne en ligt na de wandeling moe en voldaan op me te wachten.

Onlangs heeft Daphne een groepswandeling georganiseerd zodat ik met eigen ogen kon zien hoe leuk Max het heeft in het bos met zijn maatjes. Regelmatig ontvang ik ook een nieuwsbrief met allemaal leuke informatie en foto’s en filmpjes van de wandeling.

En als Max een keertje extra mee moet of de dag van wandelen moet verschoven worden is dat geen enkel probleem.Dit alles maakt mij ontzettend tevreden over Daphne en haar bedrijf, fijn dat je je hond zo met een gerust hart mee kan geven! Je bent een topper dank je wel!

Sylvia uit Huissen

26-10-2011

In september zijn wij op zoek gegaan naar een hondenuitlaatservice voor onze witte herder Sennah van 1 jaar. In de buurt zagen we de bus van Wandel&Zo regelmatig rijden, we hebben Daphne gebeld en na een kennismakingsgesprek voelde het meteen erg prettig!

Voor Sennah was het allemaal wat spannender, ze is erg terughoudend naar “vreemden” De eerste keer dat Sennah met Daphne meeging verliep dan ook niet helemaal zoals wij hadden gehoopt, Sennah wilde niet goed naar Daphne luisteren. Daphne heeft zich zeer actief ingezet om het vertrouwen van Sennah te winnen. Zo is ze nogmaals bij ons thuis langs gekomen en Sennah is  vaker met haar mee uit gegaan. Dit met zeer goed resultaat. Inmiddels zijn Daphne en Sennah hele goede vrienden!! Het is zelfs  zo erg dat als Sennah de bus van Daphne langs hoort rijden, ze gaat zitten huilen/piepen in de tuin. Ze is dan zwaar teleurgesteld als ze niet wordt opgehaald. Een heel mooi compliment voor Daphne!!

Wij gaan met een gerust hart aan het werk als we weten dat Daphne Sennah komt uitlaten. Dit omdat we weten dat Sennah enorm geniet van de wandelingen. Daphne stuurt ons regelmatig een filmpje en/of foto’s waarin dit te zien is! Wij hopen dat Sennah nog vele jaren van haar vriendschap met Daphne en de andere honden kan genieten.

Bent u op zoek naar een hondenuitlaatservice, neem dan zeker contact op met Wandel&Zo, u zult geen spijt krijgen!

Ronald Moes & Henriët Drent
Sennah

05-08-2011

Voor mijn lieve Beagle van 1,5 jaar zocht ik al een tijdje een uitlaatservice. Via Google ben ik gaan zoeken en kwam al snel uit op Wandel&Zo! De volgende dag is Daphne langs gekomen voor een gesprek en wij waren overtuigd! Zelfs mijn vriend, die het lastig vond om iemand in huis te laten en de sleutel te geven, was overtuigd na het gesprek met Daphne! Hij had er ook alle vertrouwen in!Toen we zagen hoe Daphne met onze hond omging, groeide het vertrouwen direct! Onze Beagle gaat 2-3 keer per week mee met Daphne. Ze vind het geweldig, komt moe terug en is sindsdien veel socialer geworden naar andere honden! Echt leuk om te zien! Onze hond is helemaal gek op Daphne want als wij zeggen:  ‘Ga je met Daphne mee’ dan rent ze al naar de voordeur om de bus van Daphne in te springen! Een mooier compliment is er niet toch?

Het idee dat onze hond overdag niet alleen zit is ons heel wat waard! Als wij thuis komen, heeft zij een leuke dag gehad met Daphne. Ik ga tegenwoordig met een gerust hart de deur uit terwijl ik me vroeger druk maakte over het feit dat mijn hond alleen zat…
Ik heb het zelfs mijn schoonzusje geadviseerd en ook zij laten hun honden uitlaten door Wandel&Zo! Zij waren ook direct overtuigd en gaven hun puppy van 10 weken ook mee met Daphne…
Voor alle mensen die twijfelen, neem eens contact op met Wandel&Zo! Wij hebben de stap ook genomen en hebben er geen seconde spijt van gehad!

Neline uit Huissen. 

10-03-2011

Door verandering van baan, zat ik een beetje vast met mijn lieve, niet zo makkelijke, geadopteerde Friese Stabij Wybe van 9 jaar.

En of ‘t nu toeval is of niet, maar na een beetje surfen op het net kwam ik de site wandelenzo tegen van Daphne. Helemaal geweldig!!!
2 – 3 en soms zelfs 4x per week komt ze Wybe ophalen en hij heeft het  geweldig naar ‘t zin.
Niet eerder ben ik met zo een gerust hart naar ‘t werk gegaan Wanneer ik thuis kom is hij voldaan, helemaal lekker relaxt moe en ik dus ook. Daphne, voor mij ben je echt DE hondenuitlaatservice van het jaar en ik weet wel zeker dat Wybe het daar helemaal mee eens is!!Ik hoop dat hij nog jaren mee kan wandelen en zo….

Hartelijke groet, Netty en een poot van Wybe

02-03-2011

Onze newfoundlander Yogi van bijna 8 jaar is met kerst zijn maatje een malthezer en roedel leidster overleden, Yogi heeft afscheid genomen tijdens het begraven, en daarna was onze beer erg stil. wij en hij missen onze kleine meid!!

Daphne heeft tijdens een wandeling in het park mij een flyer in de hand gedrukt en sindsdien gaat onze dikke beer van 75 kg mee op woensdag. Yogi teert daar 3 dagen op en slaapt tevreden en gaat vrolijk mee in de bus, al past hij niet in de bench. gelukkig heeft Daphne een losse ruimte waar hij in kan. Daphne is gek op lekkers voor onderweg, dus mede opdrachtgevers, !!

Bedankt namens onze Yogi. groet Monika uit Huissen.

25-02-2011

Babsje onze bordeauxdog ,van nu 10 maanden, is eigenzinnig, maar Daphne zoekt steeds naar een oplossing om haar op een goede manier mee te krijgen in haar roedel. Soms tilt ze (45 kg) haar in de bench. als Babsje weigert om op weg naar huis terug te gaan in de bench. Babsje is altijd heerlijk lui als ze is meegeweest met wandelenzo en daarom houden we dit aan. We hebben het eerder gezegd Daphne; we waarderen het feit dat je niet opgeeft om na te denken hoe je onze hond steeds weer in je auto te krijgen. Denk aan je rug!

Ons advies voor de weifelaars in Huissen en omstreken is: doen!

Groetjes, José en Arend
Huissen